Куфер за АТВ

Куфер за АТВ

Kуфер за АТВ
Brand: PEDA
Боја: Црна
Тежина: 10.2 kg
Димензии: 97 cm x 55 cm x 40 cm

 

Категории , Ознака:

Опис

Куферот е направен од високо квалитетен LLDPE материјал (посебен вид на пластика).

Истотака поседува кожена потпирачка со цел удобно возење.

Содржи дубли брави од нерѓосувачки метал.

Оваа веб-локација користи колачиња. Со притискање на ОК се сложувате вашите лични податоци да се користат како би се подобрило вашето искуство со прелистување.