ОНЛАЈН ЗАКАЖУВАЊЕ

Наскоро можност за онлајн закажување преку нашиот сајт

ПОВОЛНИ ЦЕНИ

Поволни цени за квалитетно извршен сервис и поволни цени на оригинални делови и делови со висок квалитет со гаранција за брендовите кои се во нашата понуда.

ДИАГНОСТИКА

Закажете бесплатна проверка на Вашиот мотор и неговите сопирачки и подгответе го истиот за предстојната сезона

КВАЛИТЕТЕН СЕРВИС

Голем број на задоволни потрошувачи се гаранција за нашиот сервис и услугите кои ги има во понудата на ЛиМ моторс.

ИСКУСНИ МЕХАНИЧАРИ

Во нашиот сервис ќе ја добиете потребната грижа за Вашиот миленик од страна на нашите искусни механичари.

ГАРАНЦИЈА НА СЕРВИС

Во нашиот сервис ќе добиете гаранција на извршениот сервис и вградените делови.

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО МОТО СВЕТ

За повеќе информации за нашите услуги видете во продолжение на страната…

Оваа веб-локација користи колачиња. Со притискање на ОК се сложувате вашите лични податоци да се користат како би се подобрило вашето искуство со прелистување. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).