За нас

ДОБРЕДОЈДОВТЕ во L&M MOTORS

Пред да се претставиме, Ви посакувам добредојде во ЛиМ моторс.

Додека ништо не може да го замени искуството што се занимава. Ви благодариме што одвоивте време денес да ја посетите нашата веб-страница. Нашата цел е да ви овозможиме интерактивна турнеја низ нашиот нов и користен инвентар, како и да ви овозможи полесно да добиете понуда, да закажете состанок за услугата или да аплицирате за финансирање. Потрагата по мотоцикл е исполнета со големи очекувања. Несомнено, тоа има многу врска со возилата кои ги има во понудата кај ЛМ Моторс, мислиме дека треба да имате и прилично големи очекувања во нашето застапништво. 

– М.А, претседател на ЛМ Моторс.

ОСНОВНИ ВРЕДНОСТИ

Врз основа на досегашното големо искуство во работата и тргувањето ќе ви овозможиме знаење што ви треба за да донесете вистинска одлука за избор на возилото што е соодветно за вашиот животен стил и потреби.

  • Повеќе можности за финансирање и кредитирање.
  • Голем избор на нови и половни моторцикли, скутери, кватроцикли, електрични скутери и велосипеди за сите Ваши потреби.
  • Обезбеден сервис и резервни делови како и гаранција за истите.
  • Широка мрежа на дилери и застапници на територијата на државата.
  • Искусен персонал за поддршка и сопствен транспорт.

ГАЛЕРИЈА

НАШИТЕ ПРЕДНОСТИ

Колку вреди вашиот мотоцикл? Добијте апсолутна најдобра вредност за вашето возило со трговија. Ние дури и се справуваме со целата документација. Закажете го состанокот денес!

Нашите мотоцикли се испорачуваат целосно регистрирани со сите пополнети барања. Ние ќе ви го доставиме вашиот Мотоцикл каде и да сте.

Контактирајте не преку нашата њеб страна или на телефоните достапни во делот за контакти.

ПРЕПОРАКИ НА КЛИЕНТИТЕ

Оваа веб-локација користи колачиња. Со притискање на ОК се сложувате вашите лични податоци да се користат како би се подобрило вашето искуство со прелистување. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).