C-umi

YADEA C-umi

Краток опис на моделот

Yadea е најголемиот производител на електрични возила со две тркала во светот, преземајќи ја водечката улога во индустријата за е-возила. Нејзината главна дејност се состои од дизајн, истражување, развој, производство и продажба на електрични возила со две тркала, вклучувајќи електрични скутери и велосипеди. Yadea усвојува премиум стратегија за позиционирање за да се етаблира како врвен бренд. Скутерите на Yadea апелираат имено кон младите луѓе, особено на оние кои сакаат да одржат по одржлив животен стил.

Историја на Јадеа

2018 година
Јадеа е прогласена за регионален поддржувач за Азија на Светскиот куп во ФИФА 2018 година – потврдувајќи ја Јадеа како бренд од светска класа со стратегија за глобална експанзија.
АСП Груп дистрибуција стана официјален дистрибутер на електрични двомета Yadea возила во Република Чешка и Словачка.

C-line
Првиот паметен е-скутер

Рационализиран дизајн е и модерен и практичен. Долг опсег со лесно заменување батерија. Достапен, еколошки и економичен во секојдневната употреба.

C-umi

Природна убавина, дизајн инспирирана од спортски автомобили, елегантни заоблени линии, мода и најнови технологии за модерните луѓе.

Карактеристики
 • Аларм-AQ system
 • Дигитален дисплеј
 • Полнач за мобилен
Yadea C-line
Локација Куманово
Достапност На залиха
Евиденциски број YD02
Идентификациски број /
Тип на модел Street
Димензии 1720 x 725 x 1020 mm
Тежина 62кg.
Изведба
Мотор 1,2 kW
Максимална брзина 45 km/h
Опсег 50-60 km
Време на полнење 5 до 6 часа
Батерија 48V 28Ah Lithium, 60V 21Ah Lead-Acid
Сопирачки
Преден систем за сопирање хидрауличен диск ø 170 mm
Систем на задно сопирање Барабан

LINHAI M150 ATV - Слики

Lnhai M150 - Видео

Информации за контакт

 • ул.Доне Божинов бр.202 1300 Куманово
 • Phone:
  +389 (0) 31 418 165
 • ПОН - ПЕТ 8.00 - 17.00, САБ. ДО 15.00

Побарај понуда

  [stmgdpr "Се согласувам со складирање и ракување со моите податоци од страна на оваа веб-локација."]
  Оваа веб-локација користи колачиња. Со притискање на ОК се сложувате вашите лични податоци да се користат како би се подобрило вашето искуство со прелистување. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).