LH400

LINHAI LH400i

ЛИНХАИ е првиот производител што произведува АТВ (Сите теренски возила) со само-развиен ECU мотор за водено ладење. Сите возила поседуваат мала потрошувачка на гориво, маланиво на  загадување, безбеден систем за возење, удобен систем за контрола, независна суспензија на предна и задна страна и удобно возачко искуство. Сите возила се стекнаа со сертификати ЕПА / ЕЕЗ. Тие можат да се возат по снежниот пат, мочуриштата, пустини и многу други лоши услови на пат. Тие можат да се користат како воена опрема, за шумска патрола, истражување на терен, слободно време и рекреација.

Одмор! На отворено! Време за уживање. Избор на начин толку лесно сега, Linhai АТВ! Да, тоа е време на Линхахи.
АТВ-услугите што ги нуди Linhai можат да возат во екстремни услови на кој било теренски сообраќај, без да се намалат брзината и притисокот дури и по неколку часови активна употреба.
Покрај тоа, секој модел може да биде заштитен од шок и оштетување на моторот дури и на повеќето непроодни делови на трасата.
Без разлика дали сакате да уживате во чувството на брзина, независност или слобода, Линхаи  има АТВ за сите ваши потреби.

Краток опис на моделот

Карактеристики
 • ABS
 • LED предно светло
 • LED трепкачи
 • Алуминиумски бандажи
 • Дводелно седиште
 • Дигитален дисплеј
 • Еко филтер
 • Заден диск кочници
 • Заден наслон
 • Копче за аблендирање
 • Лед задно светло
 • Рачна сопирачка
 • Старт-Стоп копче
 • Странични катадиоптери
 • Странични ретровизори
Linhai LH400
Локација Куманово
Достапност На залиха
Евиденциски број LH180MQ
Идентификациски број /
Тип на модел Off-road
Димензии 2170×1145×1225 mm
Тежина 320кg.
Изведба
Мотор Еден цилиндар - 4 тактен SOHC со водено ладење
Зафатнина 352cc
Дијаметар на клип /
Компресија 9.8:1
Систем за гориво T.C.I.
Палење Електро стартер
Систем за ладење Водено
Преносен систем
Трансмисија Автоматска трансмисија (4x2/4x4)
Заден пренос /
Суспензија
Предна суспензија двојна независна суспензија (MacPherson)
Задена суспензија двојна независна суспензија (two A arm)
Предни (in./cm.) /
Задни (in./cm.) /
Сопирачки
Преден систем за сопирање рачна /ножна сопирачка двостран диск
Тип на рамка /
Систем на задно сопирање рачна /ножна сопирачка двостран диск

LINHAI LH400 ATV - Слики

Информации за контакт

 • ул.Доне Божинов бр.202 1300 Куманово
 • Phone:
  +389 (0) 31 418 165
 • ПОН - ПЕТ 8.00 - 17.00, САБ. ДО 15.00

Побарај понуда